Jdi na obsah Jdi na menu
 


     Dne 31.7.2010 pořádalo naše zájmové sdružení nohejbalových učňů první, možná takový nultý zkušební, turnaj na domácím hřišti.

    Pozvali jsme naše nohejbalové sousedy a kamarády a to : Hospozín ( modří a červení ), Louckou, Velkou Bučinu ( 1, 2, 3) a samo nás ( Jerycho a Rozmetadlo). Celkem se nás tedy sešlo osm družstev, což bylo tak akorát. Turnájek jsme rozdělili do dvou skupin, aby byl v každé skupině jeden zástupce z každé vsi. Zbytek jsem nechali na losu.

     Proto vznikly dvě skupiny : A - Jerycho( jinak, to jsme my, mladší), Velká Bučina 2, Loucká, Červený Hospozín, B - Velká Bučina 3, Rozmetadlo(to jsou naši starší), Modrý Hospozín, Velká Bučina 1.

My domácí jsme nastoupili v sestavách : Jerycho - Jandouš, Protiva, Štefanik, Rozmetadlo - Barsa, Maršálek, Svoboda. Jako střídající hráč nastoupil Petr Křeček.

Jako třetí mužstvo, vlastně ženstvo, nastoupila sestava : Barsová, Maršálková, Protivová, Svobodová, Štefaniková - catering, rychlá obsluha, nákup prodej všeho druhu. Paní Jandoušová dostala mateřské volno.

     Po základních skupinách se do semifinále probojovaly dvě družstva domácích ( Jerycho, Rozmetadlo) a dvě družstva Velké Bučiny ( 1, 2).

     Po semifinále bylo jasné, že tento prvně nultý, nultě první ročník, bude plný derby.........o sedmé místo se utkaly družstva : modrý Hospozín - červený Hospozín............o bronz se utkaly družstva domácích : Jerycho -Rozmetadlo......o turnajové vítězství se utkaly družstva Velká Bučina 1 - Velká Bučina 2.

    Zápasy o pořadí byly vyrovnané, skoro všechny se hrály na tři setíky. V zápase o sedmé místo uspěl náš kmenový hráč Ivánek, bohužel pro něj tak tím nezískal ani cenu útěchy, kterou tak chtěl. V zápase o páté místo se vzepjal tým z Loucké a podal svůj nejlepší výkon ( takhle hrát od začátku, byli by kluci i výš), v zápase o bronz jsme nastoupili my - domácí. Oba první sety byly asi vyrovnané, protože došlo na set třetí. V něm se začíná od stavu 5:5, aby se to moc nezdržovalo no a po osmi balonech to bylo 9:9. To znamená, že se rozhodovalo nejposlednějším možným balonem. No a ten vyhrál tým **************. No a taktéž finále bylo opět vyrovnané, také došlo na zkrácený třetí set a s tím se popral lépe tým Velké Bučiny č...?????.

 

     Tak a teď tedy celkové pořadí:

8. místo  -  Modrý Hospozín  -  cena útěchy od neznámého mistra

7. místo  -  Červený Hospozín

6. místo  -  Velká Bučina 3

5. místo  -  Loucká

4. místo  -  Jerycho  -  nic nám nedali

3. místo  -  Rozmetadlo  -  krom pohárečku dostali šáňo ( a vožrali se po něm)

2. místo  -  Velká Bučina 2  -  krom pohárku dostali soudečíček pivečka

1. místo  -  Velká Bučina 1  -  krom poháru dostali i nový balon.

 

     Po turnaji následovalo pohoštění a občerstvení, ostatně, toto bylo zajištěno i během turnaje a jak psáno výše, o to se postaralo ženstvo spojených domácích mužstev.

     Doufáme, že všem zúčastněným se u nás líbilo a přijedou i napříště. Samozřejmě musíme poděkovat i škole za to, že nám umožnila turnaj kopnout u nich na zahradě. Děkujeme tak i všem dalším návštěvníkům, kteří se na nás přišli podívat a v průběhu zápasů přispívali  svými radami právě hrajícím týmům. K celkové pohodě přispělo i počasí, i když občas to těžce pálilo, hlavně na place. Hlavně, že nepršelo, protože nemusí pršet, stačí, když kape.

     Takže nám odkápl první, nultý, nebo nevím jaký, ročník a již se všicí těšíme na další.......x-tý.

     Jelikož tyto řádky jsem vypotil na dovolené ( jo mimochodem, jsem byl zvolen novým kapitánem mlaďochů a tak jsem jim dal 2 týdenní volno) tak foto vložím později ( vím, že toto jsem slíbil už u předchozí akce.....) tak vydržať, vydržať.

     Jo a ještě bych pozdravil jednoho plážového povaleče do Turecka.............Tak a to je konec.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

essays on college education i947dr

Eugeneneapy,4. 4. 2023 22:15

You actually suggested that terrifically!
how to write a descriptive essay https://cheapessaywriteronlineservices.com dissertation abstract international https://argumentativethesis.com